Co-learning by doing

Icoontjes-HoCT-CL-blauw

House of Creative Thinking zal regelmatig zijn deur openen voor een Service Design – UX co-learning sessie. De agenda wordt hier binnenkort geplaatst.

Wie kan er meedoen?

Deze avonden zijn open voor iedereen die zich engageert ook zelf een presentatie te geven over een UX-probleem of Service Design-probleem dat zich voordoet op zijn of haar werk. Dit kan zowel over een inhoudelijk als over een organisatorische uitdaging gaan.

Wat is het doel?

De bedoeling is om het probleem samen tijdens de co-learning sessie (als externe specialisten dus)  te kaderen en na te gaan hoe dit het best kan aangepakt worden. We passen er (methodes uit) het Service Design-proces of UX-proces op toe. Diegene die de presentatie geeft kan dus met nieuwe inzichten verder.

Hoe verloopt de sessie?

De presentator leidt ons door de problematiek tijdens een korte introductie (10′ max). Daarna wordt de uitwerking gefaciliteerd door Bart De Keyser of door de presentator zelf.

Wat is de kostprijs?

De deelname aan de co-learning sessies zijn gratis. We vragen wel vooraf in te schrijven en je te engageren. Het inschrijvingsformulier volgt nog.

Meer informatie over de sessies wordt binnenkort toegevoegd.

Kalender 2109:

juni: 19

augustus: 27

september:

oktober:

november:

Bij House of Creative Thinking / HoCT zit  service design in het DNA. We leiden op, adviseren en ontwikkelen “user centered” concepten. We zijn fan van het “learning by doing”-principe.

House of Creative Thinking by Transvorm bvba • Achterthof 76 • 9220 Hamme • +32/476 479 358 • privacyverkoopsvoorwaarden